Stinis

Alla inlägg den 18 juni 2014

Av Stina Niklason - 18 juni 2014 16:14

Den 7 Juni 2k14 så firade vi ett år i Norge!!!!! Det var inte direkt så att vi bjöd in en massa till fest och åt tårta och öppnade paket. nej, det var en helt vanlig dag i mitt liv, men det var ändå ganska så cool känsla att kunna säga att jag har överlevt över ett år i Norge med nytt språk och nya fantastiska kompisar. Ska jag var ahelt ärlig så trodde jag inte, när jag satt i bilen på väg till bergen med tårarna rinnande ner för kinderna, att jag skulle stå här ett år senare och säga att jag är oändligt glad att vi flyttade hit och att jag inte för allt i världen flytta tillbaka. Allt är så mycket bättre här på så många sätt. Här har jag möjligheten att utväcklas, både inom fotbollen och som person. Jag känner mer och  mer att jag inte saknar Sverige ett dugg. Det jag saknar FRÅN Sverige är släkten och min bästa vän, inte skolan, inte staden, inte huset, inte hästarna, inte någonting. Jag trivs mycket bättre här än vad jag någonsin hade kunnat göra där. Om det nu är någon av mina kompisar där hemma som läser det här, så vill jag bara säga att jag saknar alla mina kompisar i Sverige, det var inte så jag menade, utan et jag menar är att jag inte saknar staden och miljön där. Jag ska skriva ett inlägg om skillnaderna mellan Bergen och där jag bodde i Sverige lite senare, så det här inlägget inte ska bli så mycket längre än så här.


Sen så har jag väl inte så mycket mer än så att säga. Vi får sommarlov om 2 dagar vilket jag  har lite blandade känslor runt, men det ska nog gå bra. Idag hade vi fotbollsturnerimg hela dagen i skolan, men jag  var tränare p.g.a min skada, vilket faktsikt var roligare än vad jag trodde att det skulle vara :):

Men ha det super bra vidare så hörs vi snart igen, pusshej

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards