Stinis

Alla inlägg den 27 juli 2013

Av Stina Niklason - 27 juli 2013 14:27

Jag saknar hästarna hemma. Speciellt Atom, finaste valack russet som finns. Hans busiga hopp i hagen efter att jag inte hade träffat honom på en vecka för att jag va sjuk. Ååh, lyckan i hans ögon över att träffa mig igen, finare granne finns inte! Han betyder allt & lite till. Önskar att han va här med mig, skulle behöva få krama om honom nu! Jag älskar dig Atom, när jag kommer hem så ska du få en MEGA stor kram! Jag kan skriva i år om hur mycket du har hjälpt mig och ändå inte vara klar . Mina ord räcker inte till hur mycket jag än försöker! Jag älskar dig finaste Atom!

Jag saknar Alvur. Finaste Islandshästen på denna planet, jag har inte träffat dig sedan i vintras & jag håller på att avlida utan dig. Jag älskar dig! Jag saknar dig! Din härliga tält, din härliga galopp, världens härligaste du! Jag saknar dig jättemycket!

Ååh, Mira. Finaste russ stoet på jorden! Så många minnen som vi har tillsammans, går inte att räkna på fingrarna längre! Nästan två år tror jag det blev, det går fort. Dom somrarna med dig va dom mysigaste hästsomrarna jag har haft. Jag saknar dig också Mira! Orden räcker inte till. Jag är obeskrivligt glad att jag har fått vara medryttare på dig, tusen miljoner tack till din matte & min fina vän! Jag saknar er obeskrivligt!

Finns fler hästar jag saknar men dom här tre har betytt mest, dom betyder fortfarande myyyyycket, fast på väldigt långt avstånd. Inga kramar på så länge, men jag vill att ni ska veta en sak, det är att: jag har INTE har glömt dom, kommer aldrig att göra. Dom betyder så sjukt mycket fortfarande. Jag älskar dom av hela mitt hjärta. Obeskrivligt kär i er, finaste hästar<3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards