Stinis

Alla inlägg under oktober 2013

Av Stina Niklason - 11 oktober 2013 09:43

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har haft fullt upp med saker att göra med bästis. Vi har vart i skolan & dock var det sista dagen för mig där igår. När vi kom hem så låg vi & pratade & tittade på Williams Lista 2 ett tag innan jag var tvungen att packa ihop & gå ner till affären för att morfar skulle hämta mig. Så bästis & jag gick ner tillsammans till Konsum & där på parkeringen stod morfar. Ush&fyfan vad jobbigt det var att säga hejdå till min underbaraste innan jag var tvungen att åka med i bilen. Det var helt hemskt att se henne försvinna längre & längre bort på vägen & veta att det kanske dröjer lika lång tid som sist innan vi ses igen. Helvetet är inte långt ifrån. Åh, det finns så många som jag inte hann säga hejdå till & så många som jag kommer sakna så ofattbart mycket. Känslan är obeskrivlig när vi, än en gång, sitter i bilen ifrån allt & alla & ser staden som jag har växt upp i, bara försvinna bakom mig. Fyfan säger jag bara. Nu sitter jag i bilen påväg tillbaka till Arlanda. Snart sitter jag på planet tillbaka till Bergen. Jag skriver mer när jag är hemma.hejdå

Av Stina Niklason - 10 oktober 2013 07:07

Igår hade jag den mysigaste kvällen på riktigt länge. Därför så blev det inget bloggande, jag hoppas att ni förstår, efter som att jag åker hem imorgon så vill jag verkligen ta vara på tiden med min bästavän. När hon kom hem från sin träning kollade vi på en film som vi inte hann se klart innan vi gick ner till skolan i några timmar med en till kompis & gjorde en massa barndomslekar. Åh, vilken nostalgi jag fick! Som att hoppa hage, gunga, köra prickig korv & klättra på klätterställningen är nog det bästa som finns för att väcka just nostalgi, och det var så sjukt kuk dessutom! När våran andra kompis gick hem så stannade bästis & jag kvar ett tag på skolgården & hade hur mysigt som helst. Vi tog T.ex en massa kort & skrattade så vi typ grät. På vägen hem sjöng vi både högt & falskt,men vafan, är man rädd så är man. När vi kom hem kollade vi klart på filmen & åt varsin vaniljmunk, nam nam. Vi kommer typ rulla fram snart, haha. Nej men sen så somnade vi efter ett tag och vaknade typ nu. Idag ska jag vara med i skolan hela dagen igen, men efter skolan så hämtar morfar mig hos bästis för att jag ska sova där en natt innan dom sen kör upp syrran & mig till Arlanda & flygplanet. Fyfan vad jag kommer sakna allt & alla här hemma, ush. Men nu har jag en hel dag till med klassen som jag ska njuta fullt ut av. Nu kan jag inte skriva mer för jag ska göra i ordning mig. Ha en bra dag, uppdatering kommer

Pusshej

Av Stina Niklason - 9 oktober 2013 15:43

Ja, duktigare konståkerska än min bästis finns inte! Så himla duktig är hon. Ah, jag vet inte alls mycket om konståkning, men en sak ser jag iallafall, hon är bäst! Nej, nu håller mina händer på att frysa ihjäl så jag ska stoppa i dom i vantarna igen. Vi hörs sen

Pusshej

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Stina Niklason - 9 oktober 2013 13:28

Bästis och jag kom nyss från "utbildningen" som faktiskt var riktigt intressant. Vi har hunnit råkat gå förbi godisland & nu har vi slagit ner våra ashlen på McDonalds. Vi passar ju på medans vi kan liksom. Sen så ska vi dra oss mot bussen & bästis elevens val. Men nu ska jag äta innan de blir kallt.

Pusshej

Av Stina Niklason - 9 oktober 2013 08:50

Goder morgon alla fina!

Jag har haft världens mysigaste morgon. Att vakna bredvid bästavän är det bästa jag vet. Jag älskar dig. Föralltid&förevigt.

Men nu sitter vi på bussen med skolan påväg till en typ "säkerhetsutbildning".
Sen när den är klar så ska jag och bästavännen min gå på stan innan hennes ElevensVal börjar klockan 3. Sen så har hon lite träningar som jag ska titta på. Det ska bli mysigt. Det kommer bli en härlig dag, men nu måste jag sluta skriva. Ha en bra dag vänner

Pusshej

Av Stina Niklason - 8 oktober 2013 23:08

Mysigt firande för morbror med familjen & små barn. Härligare släkt får man leta länge efter. Herre min skapare vad jag kommer att sakna er. Men nu ligger jag i sängen med bästis, oj... Vänta lite, det där lät fel. Jag ligger i sängen BREDVID min bästis som bloggar samtidigt som mig. Vi har redan hunnit äta glass, mysa & prata med en kompis på FaceTime. Och just nu ligger vi som två tjocka osociala fettosar på en madrass & bloggar.

Jag vill verkligen tacka mina underbara kusiner & min morbror & moster för att jag har fått bo hos dom från i Tordags till idag. Jag älskar er & jag kommer att sakna er så så så mycket! Tacka gudarna för tekniken & internet.

Nu har jag mjölksyra i armen, så jag ska sluta skriva. Hade bra & sov gott

Pusshej

Av Stina Niklason - 8 oktober 2013 15:37

Hejsan på er (:

Idag så ska & HAR det hänt väldigt mycket. Imorse så gick vi upp typ en kvart tidigare för att fira morbror som fyller år idag. Grattis!! :) Vi gick till skolan sen med några av min kusins kompisar & en massa skratt blev det. Han går verkligen i en rolig klass, min kusin, & en av hans kompisar är med oss hela tiden typ. Riktigt rolig kille dedär, som lyckas ge en skrattanfall på skrattanfall. Det gillas. Men en aning perverst humor kan vara inblandad där... Men dom har en vanlig för jäkla bra humor också! 
Nu har vi precis kommit hem & jag vet inte riktigt vad vi ska göra förns ikväll då de kommer fler folk & ska fira morbror. Sen efter det så kör min andra morbror (xD) mig till bästavän så sover jag där till på Torsdag. Hur mys som helst! Aj lav hör verry match *oseriös engelska*! Nej men seriöst nu, det ska bli jättekul & så ska jag vara med henne i skolan onsdag&torsdag. Jaja, nu ska sluta vara osocial. Hade bra!

Pusshej 

Av Stina Niklason - 8 oktober 2013 15:36

Hejsan svejsan!

Jahapp, nu sitter jag alltså bredvid min kusin i hans skola, bredvid hans skolbänk. Dom har ascoola bord, ni vet sånadär gammla som man öppnar i locket som på gamla filmer? Sånna har dom! :o Coolish. Seriöst? Hur tråkigt är de inte att läsa om det?! Nu får jag ta & sluta om sådär ointressanta saker! Fy på mig. Nej men jag tror att det här kommer bli en kul dag. Jag har hittils fått vääääääääldigt många olika blickar på mig (redan, efter 25 minuter). Tur att jag inte är ensam iallafall! Men snart är lektionen slut tror jag(?!), så jag ska väl sluta skriva nu. Hade bra!

Pusshej

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards