Stinis

Alla inlägg under juli 2013

Av Stina Niklason - 28 juli 2013 17:02

HEJA HEJA NORGE! NI TAR TYSKLAND DET VET NI!! *peppar peppar*
Jag sitter här i soffan och hejar sönder Norge samtidigt som jag letar efter alla som jag känner som är där (: Och jag är så häääääääääär avis på dom ja... MEN NU KÖR VI NORGE!! NI VINNEEEEER!! (y) :D

Åååh, hade blivit måååål juuuu, om inte världens stöddigaste målvakt hade kommit och tagit bollen innan hon hann skjuta... ^^

Pusshej, hejar ni med mig?

Av Stina Niklason - 28 juli 2013 10:12

Nu får bästa vännen min ta och komma hem! Jag vill kunna skriva sms med henne igen! Hon har inget internet där borta i Turkland så hon kan inte svara på kik alltid! Inte kul alls! Nej, nu får hon ta och komma hem, på riktigt!

+Jag kan ursäkta henne att hon inte har bloggat på länge, p.g.a internetbrist som sagt.

Även fast hon har ganska schysst utsikt från balkongen... Men hon får f*n ta och komma hem ändå, NU! Men jag tror att hon kommer hem idag, fast jag vet inte helt säkert :/

Av Stina Niklason - 27 juli 2013 14:27

Jag saknar hästarna hemma. Speciellt Atom, finaste valack russet som finns. Hans busiga hopp i hagen efter att jag inte hade träffat honom på en vecka för att jag va sjuk. Ååh, lyckan i hans ögon över att träffa mig igen, finare granne finns inte! Han betyder allt & lite till. Önskar att han va här med mig, skulle behöva få krama om honom nu! Jag älskar dig Atom, när jag kommer hem så ska du få en MEGA stor kram! Jag kan skriva i år om hur mycket du har hjälpt mig och ändå inte vara klar . Mina ord räcker inte till hur mycket jag än försöker! Jag älskar dig finaste Atom!

Jag saknar Alvur. Finaste Islandshästen på denna planet, jag har inte träffat dig sedan i vintras & jag håller på att avlida utan dig. Jag älskar dig! Jag saknar dig! Din härliga tält, din härliga galopp, världens härligaste du! Jag saknar dig jättemycket!

Ååh, Mira. Finaste russ stoet på jorden! Så många minnen som vi har tillsammans, går inte att räkna på fingrarna längre! Nästan två år tror jag det blev, det går fort. Dom somrarna med dig va dom mysigaste hästsomrarna jag har haft. Jag saknar dig också Mira! Orden räcker inte till. Jag är obeskrivligt glad att jag har fått vara medryttare på dig, tusen miljoner tack till din matte & min fina vän! Jag saknar er obeskrivligt!

Finns fler hästar jag saknar men dom här tre har betytt mest, dom betyder fortfarande myyyyycket, fast på väldigt långt avstånd. Inga kramar på så länge, men jag vill att ni ska veta en sak, det är att: jag har INTE har glömt dom, kommer aldrig att göra. Dom betyder så sjukt mycket fortfarande. Jag älskar dom av hela mitt hjärta. Obeskrivligt kär i er, finaste hästar<3

Av Stina Niklason - 26 juli 2013 21:56

Tittar på lite film med syster nu, i rymden finns inga känslor. Finaste filmen jag sett på ganska länge, efter 'Jag saknar dig'! Men Gud vad ointressant jag skriver nu... Men idag har vi vart på stan allihopa och det va la mysigt. Men nu så ska jag fortsätta kolla på film, hade bra hörrni!

Pusshej

~Kort tråkigt inlägg jag vet~

Av Stina Niklason - 25 juli 2013 23:30

NORGE I EM-FINAL!! I SVERIGE SKA DOM SPELA DESSUTOM, PÅ FRIENDS ARENA!! JAG ÄR JU BARA SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR AVUNDSJUK PÅ MORMOR SOM SKA KOLLA PÅ FINALEN PÅ SÖNDAG...!! ÅHH HERRE VAD NI ÄR BRA NORGE!!!

Lyckan i laget efteråt ^^ #ObeskrivligtLycklig #SyndAttSverigeÅkteUtIgårBara... #NORGEÄGEEEEEEER

Av Stina Niklason - 25 juli 2013 14:03

Jaa... Dumma bloggplatsen! Jag la upp en till bild som inte kom upp i förra inlägget, så de kommer nu istället! Om de går...

Av Stina Niklason - 25 juli 2013 14:01

Okej, DÅLIG bloggning på några dar här har jag ju märkt. Det var inte bra av mig! Men jag har liksom inte haft tid & där med glömt bort att blogga...

Igår va jag och badade på Nordness sjøbad. (Igen...) JAG BADADE I HAVET! Så nu är jag officiellt en av bergens galningar... Oooops. Nej men, de va jättekul! De va faktiskt inte så kallt som jag trodde de skulle vara, 18 grader ändå! (:

Men nu sitter jag ute på tomten och myser med världens härligaste kanin, Muffin. Men snart ska väl jag och syster yster äta lunch, men ni får hare bra!

Pusshej

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards