Stinis

Alla inlägg under juli 2013

Av Stina Niklason - 7 juli 2013 14:31

Sitter ute i solen med mamma&pappa och äter jordgubbar och glass :D Favvoooooooo! Ska nog snart lägga mig i gräset och sola tror jag. Mysigt mysigt (: Hare bra!

Pusshej

[Bild]

Av Stina Niklason - 6 juli 2013 20:47

För många frågor ställda, för några svar att ge.

Att sakna är ingen hit längre! Och folk frågar varför jag är låg.?!

[Bild]

?Det gör så ont att sakna någon som inte saknar en tillbaka, det gör så ont att bry sig om någon som inte bryr sig ett enda dugg tillbaka, som inte ens har mig att sakna?

Av Stina Niklason - 6 juli 2013 14:07

Hejsan hejsan (:

Sitter ute i trädgården & kollar på när mamma & pappa gör i ordning i trädgården. Solen skiner men de blåser något så inåt... Vi skulle ha badat ute idag, men de vart inte av eftersom att de blåser så mycket :( Men jag överlever ändå ;) Vi har fikat lite på stan också, ååh kärlek till jordgubbsklass! *_* Hör av mig senare, hare bra!

Pusshej

Av Stina Niklason - 5 juli 2013 21:31

Hej...

Jag sitter i soffan med familjen och är sjukt trött... Har somnat FÖR sent dom senaste kvällarna på grund av den där fullmånen som lyckas påverka mig, hur?! :o Nej men nyss så fick jag massage av min lillasyster, och då höll jag ärligt talat på att somna. :'$ Men idag så har jag vart på stan med mamma & pappa när syrran var på kalas hos grannen (: Det var jättekul, mamma och pappas humor slår allt ibland xD Nej men nu så ska vi väl ha lite "fredagsmys" hela familjen (: Hoppas att ni har gjort något bra av dagen, ha en mysig fredag så ses vi :*

Pusshej

Av Stina Niklason - 5 juli 2013 11:47

Okej. Godmorgon.?
Jag saknar min bästavän jättemycket! :( jag vill krama henne nu, men det går inte för hon är inte här! ): Men jag får väl försöka att göra något bra av den här dagen ändå... Åka till Vannkanten kanske? JA! Det ska jag fråga om vi kan göra! (Vannkanten är ett badhus här i Bergen) Nej men vi får väl se vad jag gör av dagen så hör jag av mig igen senare!

Pusshej

Ja... Jag har dålig humor... Men hur sjukt rolig är den inte????^^

HAHAHAHAHAHA JAG AVLIDER! Jag och min sjukt dåliga humor ska sluta skriva nu... ???? Hejdå!

Av Stina Niklason - 4 juli 2013 21:45

Sitter i sängen och lyssnar på musik som alla andra kvällar i princip... Ända skillnaden är att jag SITTER I MIN SÄNG! :o har äntligen fått internet upp till mitt rum också... Ointressant jag vet så därför ska jag sluta skriva om de... Men i alla fall, idag så har mamma och jag gått och gått och gått och gått och... Nemen vet ni vad? Vi har ju GÅTT OCKSÅ :D Nej men, de var jättemysigt (som vanligt) :) Och så har pappa mamma & jag kollat på "Killers" en komedifilm... Låter inte så komiskt jag vet, men den va faktiskt riktigt rolig! Rekommenderar! Men nu ska jag fortsätta lyssna och sluta skriva, hare bra!

Pusshej

Av Stina Niklason - 4 juli 2013 13:08

Hej & go'morgon världens alla underbara :)

Idag så har jag inte gjort något speciellt än faktiskt, mer än att prata på Skype med min kompis. Men nu vet inte vad jag ska göra...:/ Börjar fundera på att gå iväg till en liten fotbollsplan nära mig & spela lite fotboll, men de är ju inte kul att spela själv... Kanske får med mig mamma sen, vad vet jag? :) Jag saknar min bästa vän något så sjukt mycket! Jag verkligen TOKLÄNGTAR tills hon ska komma hit och hälsa på så att jag får krama om henne och vara med henne på riktigt, inte bara genom Skype & sms! :( De va mer än en månad sen sist, vilket INTE är bra! Jag klarade knappt en helg utan henne förut, men det här gör oss säkert bara starkare... Okej, nu ska jag sluta skriva om sorgliga saker för de är inte kul att läsa för er! Men gör något bra av dagen vänner så ses vi!

Pusshej (förlåt för Bibeln... Igen)

Av Stina Niklason - 3 juli 2013 21:26

Hej finaste ni! :)

Förlåt för att det här blir första gången idag som jag hör av mig, men jag har gjort andra saker. Okej, min dag kortfattat... Jag vaknade vid klockan elva och åt frukost med min syster, sen bar de av mot Åsanesenter för att köpa överdragsbyxor & stövlar till mig :) Jag vart super nöjd med sakerna! Sen så skulle jag & spela fotboll med några kompisar, men dom skrev sms när jag satt i bilen med pappa påväg till planen att dom inte kunde komma, så pappa & jag tränade tillsammans bara vi två i spöregn i en timme... Men kul var de (: Efter maten när vi hade kommit hem så kollade vi på dum & dummare på film, den är jättebra och jätterolig! Jag rekommenderar verkligen! (: Nu så ska jag mysa i soffan en stund med mamma & pappa, hoppas att ni har haft en bra dag & att ni inte är arga på mig för dålig uppdatering... :$ Men ni får ha en bra kväll.

Pusshej

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards