Stinis

Alla inlägg under augusti 2013

Av Stina Niklason - 27 augusti 2013 16:58

Hej på er fina människor!

Ja, igår skrev jag aldrig vilket ni kanske märkte... Men det hände inget speciellt faktiskt. I skolan började första riktiga lektionerna för terminen & ungdomsskolen & vi fick skåp. Ni vet såna dära med snurr när man öppnar, ingen nyckel utan man snurrar på en sak med siffror på så skåpet öppnas, ni vet som alla har på film. Har ingen aning om vad dom heter men... Jag har iaf underskåp. Sug. Nej men dom är ganska stora, men ändå... Inte glad över det. Men vi slutade tjugo i två och då tog jag bussen hem, så låg jag på rummet & lyssnade på musik och läste lite ur världens bästa bok som jag fick i paket på posten av världens bästa mormor & morfar! Alltså, varje, och jag menar verkligen VARJE gång som jag får en bok av dom så är den superba. Den blir mitt liv tills den är slut. Vilket hände igen. F*n vad bra dom är!

Idag:
Skola som vanligt, hände inget speciellt. Matte, engelska, so, gymnastik stod på schemat. *Perfekt* Nej men, ja... Okej dag. Riktigt varmt är det också. Det va de igår också, sommaren vill inte släppa tag här! Gillas. Men snart ska jag väl ta tag i läxorna... Gillas inte. Jaja, ha en fin dag vänner, bekanta & okända människor som eventuellt läser detta evighetslånga inlägg. Jag är riktigt bra på sånna vid det här laget... Ååh, så slutar jag inte skriva nu heller. Vad trött jag blir på mig själv! jaja, HEJDÅ!

Pusshej. SLUTA SKRIV NU FÖR HÅVETE!! HEJDÅÅÅÅÅÅÅ!

Av Stina Niklason - 26 augusti 2013 19:04

"Långt" inlägg om idag kommer ikväll, har ingen direkt lust att skriva just nu...

Av Stina Niklason - 26 augusti 2013 15:22

Jag skriver mer sen om dagen, just nu så ska jag göra läxor & kolla i skolböckerna.

[Bild]

Av Stina Niklason - 25 augusti 2013 23:25

Nemen tjenare alla goingar där ute!

Idag spelade ju jag/vi fotbollsmatch. Vilket gick SUUUUUUUUPEEEEEEEEER BRAAAAAA!! Resultatet slutade 6-0 till Sandviken IL (vi) mot Baune, jag va en av våra 4 målskyttar för dagen. Ett mål lyckades jag klämma in & 3 assist gånger. Jag vet att jag hade kunnat gjort fler mål, men det va missar som jag VET var fel, och jag blir så sjukt arg på mig själv för att jag gjorde. Men de räckte i alla fall till en överlägsen seger, så det riktigt kul. Känslan att få sätta målet är obeskrivligt och att sen vinna matchen efter mååååånga matcher hemma i Sverige med bara förluster är en riktig härlig känsla, som jag kommer få uppleva många gånger till! Så ja, riktigt lyckad match om säger så!

Nyss så har jag tittat klart på en film med mamma som gick på Tv:N, pappa tittade också i början, men han "tröttnade" ganska fort, ni vet romantiskt & grejor, inte riktigt hans typ ;)

Och så... Nu kommer min fina lilla bild jag hittade på Facebook alldeles nyss xD Haha, love it!

Av Stina Niklason - 25 augusti 2013 01:33

Åter igen är det så här... Den viktigaste personen som jag vill ska läsa detta inlägg nu, vet jag inte läser.
Inte ens har adressen hit.
Inte ens vet att denna sida existerar.
Men jag vill skriva detta ändå.
Här kommer bilden jag ville visa.

Internet suger just nu, så det kan hända ett detta inlägg kommer upp X-antal timmar efter att jag skrivit det... Men det återstår att se.

Av Stina Niklason - 24 augusti 2013 18:13

Ååh, riktigt varmt är det ute! Högsommarvärmen har kommit tillbaka känns det verkligen som.

Men jag va ju i alla fall på stan med enbart mamma & pappa, mysigt mysigt. Fick lite saker köpt som det kommer bild på där nere. Jag TROR jag ska umgås med kompisar lite senare, men nu måste jag först städa mitt rum som det inte blev så mycket gjort av innan vi gick iväg. *Ooooups* Nej men, KBK liksom (:

Pusshej

Nya match/träningsshorts, röda. G-sport - 199kr

Justin Bieber (ush.) parfym till håret, luktar väldigt gott dock. Cubus - 169kr

*dålig bild* Eos läppsyl. Cubus - 35kr

Vita hängslen. Kommer inte ihåg vad affären hette, men någon leksaks/utklädnings/bus-butik typ. Lite som butterix (hur det nu stavas...) i Stockholm tror jag. Iaf så kostade dom 79.90kr


Så köpte mamma några nagellack som jag inte tänker hämta nu, men det va gul, vit och mörkröd tror jag. (:

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards