Stinis

Alla inlägg under augusti 2013

Av Stina Niklason - 10 augusti 2013 17:56

Har nu sagt grattis till dig och gått en promenad. Känns riktigt bra.

"Imorse" (vid 11-12) så åkte familjen och jag upp till fotbollsplanen bara vi 4 och spelade lite fotboll. Det gick inge bra för mig. Jag blir så sjukt arg på mig själv när jag inte får till skotten. Jag blir väldigt irriterad så fort, när det inte går bra dom 3 första skotten så spelar det ingen roll hur bra det går på nästa, jag hittar hela tiden saker som inte va bra som jag fokuserar på, istället för att se det bra.

Nackdelen med mig. Jag sätter för höga krav på mig själv & sen inte ser dom bra sakerna utan fokuserar på dom dåliga.

Men nyss som sagt så kom jag hem efter att ha vart ute och gått. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Vad skulle världen va utan musiken? En riktigt tråkig plats att leva på gissar jag...!

Pusshej

Av Stina Niklason - 10 augusti 2013 11:53

Ååh, har ingen aning om vart jag ska börja faktiskt. Men jag ska försöka ta det kortfattat.
Idag, fyller en speciell person år. En som jag har vart så osäker på så länge, en som jag dock borde glömt för länge sen blir i dag ett år äldre! Grattis på födelsedagen. Minnena med dig kommer jag aldrig att glömma! Ha en bra dag. Den är din en gång om året, så gör något bra av den! Grattiskramar från lilla mig.

Av Stina Niklason - 10 augusti 2013 00:18

Hej på er finaste ni!
Jag vill bara berätta att om jag hade haft internet och kunnat ladda ner bloggplatsen-appen att blogga från på telefonen så hade jag kunnat uppdatera MYCKET mer idag, men jag har ju varken det ena eller det andra så därför blir det tyvärr så hääääääär dålig uppdatering på bloggen när jag inte är hemma på dagen. Jaja, nog om detta.

Idag så har jag vart på sentralbadet och badat med några kompisar, trevligt. Typ... Sen så skulle jag ha vart på fotbollsträning, men jag satt där och väntade men ingen kom... Så det blev att åka hem igen, utan träning. Inte kul. Inte kul alls faktiskt. Men nu på kvällen så har jag vart "barnvakt" åt den finaste lillasystern på denna planet. Ååh, nästa gång vi bråkar kommer jag inte förstå mig själv hur jag kunde skriva så här, men hon är verkligen den finaste lillasystern som finns. Jag vet alltid det, även fast hon kan ta kol på mig med sitt retande ibland... Men vi har lyssnat väldigt mycket på musik och pratat. Sen så tittade på film, det vart E.T riktigt bra film måste jag säga! Ingen av oss hade sett den innan, men hade bara hört fint om den, så ja. Men nu har syrran somnat bredvid mig i soffan, så jag är ensam... De är jäkla tur att musiken är mitt sällskap... Det duger ändå riktigt bra det med! Men nu känner jag att det vart ett jäkla långt inlägg igen, men ja... Många av er har säkert slutat läsa vid det här laget, men så blir det när man inte kan uppdatera på dagarna, då blir det många och långa på eftermiddagarna/kvällarna istället. Jaja, ingen läser säkert hela så ingen ser säkert det här... Men ni får la sova gott finaste ni! Det hade i alla fall jag tänkt göra snart...

Pusshej

Finaste E.T ^^

Fina, fina bergen! ^^

Längesen-Petter. ^^
Riktigt jäkla svinbra låt.
Fin text, och en massa mer!
Den har verkligen allt.
Verkligen värd att lyssna på!

Av Stina Niklason - 8 augusti 2013 18:35

Nemen tjenare! Sjukt dåligt bloggande idag, men jag ska berätta vad som har stått på schemat!

Det är sjukt varmt idag! Solen skiner konstant typ och det blåser bara lite grann. Super! Men i alla fall så vaknade jag klockan nio, duktiga jag! Sen så tog jag bussen till två av mina kompisar, vi har haft sjukt kul! Vi gick ut med hunden, gick ner till affären för att sen gå hem och göra pannkakor med smält choklad i. Inte min favorit med mörk choklad, men det gick i alla fall att äta. Haha, jag va där väldigt länge, men "allt det där" tog vääääääldigt lång tid, haha. Sen så kom pappa och hämtade mig när klockan va något vid 5 tror jag... Ingen aning. Men så åkte vi i alla fall till Åsane senter (G-sport) och beställde träningsoverallen för Sandviken IL där jag spelar fotboll så att jag skulle ha den till Ål-fotbollscup. Det ska bli SÅ SJUUUUUKT AWESOOOOOME! Längtar ihjäl mig verkligen! Typ. Nu så har jag dragit på mig hörlurarna och lyssnar på musik i min ensamhet. Jag ska nog snart ta mig ut och gå en sväng, jag vet inte. Konditionen måste bättras efter förkylningen till Ål, annars kommer ingenting att fungera för mig! Men nu så ska ni få lite bilder från dagen. Men ni får ha det super bra tills vi hörs igen!

Pusshej

Ensam på busseeeeeeeeeen^^

Pannkakor in progness (: ^^

Av Stina Niklason - 7 augusti 2013 22:58

Jag saknar dig så sjukt mycket. Ingen förstår.
Jag vill träffa dig nu nu nu nu nu nu nu!

Av Stina Niklason - 7 augusti 2013 21:27

Du kan få allt jag äger, ja ta allt jag har. Men när du kommer till fotbollen så säger jag bara: 'RÖR du så DÖR du'.

Ja, jag har precis haft fotbollsträning och har duschat och ätit.
Nu tittar jag på hästhoppning på TV, och känner om möjligt ÄNNU MER hur sjukt mycket jag önskar att det va jag som satt där på hästryggen. Jag saknar det så, så, så mycket! Att läsa hästblogg gör det ju inte direkt bättre. Smart av mig måste jag säga! Ååh... Jag vill riiiiiidaaaaa nuuuuuuu! ):

):

Av Stina Niklason - 7 augusti 2013 15:41

Ååh, det va någon yber-snäll själ som hade kikat mig nu såg jag, men det försvann från telefonen. Så du som kikade mig på: klarastestjarnan , kan du SNÄÄÄÄÄLLA skriva samma sak igen? Som sagt så fick jag inte upp det (det försvann) och de vore såååå kul att få veta vem det va! Tror de va någon Martin...? Nej, jag vet inte. Men kika gärna igen så är du SUPERSNÄLL!

Pusshej

Av Stina Niklason - 7 augusti 2013 14:01

Nu ska jag berätta en sak.. DU SKA ALDRIG SPELA SLENDERMAN SJÄLV....... det gjorde jag och detta blev resultatet (bild där nere)

Ps. RESPEKT till PEWDIEPIE/Felix (FRÅN SVEEEEERIIIIGEEEE) som spelar de där slender om och om och om igen...! Jag förstår honom lite bättre när han skriker nu.

Typ det jag har gjort idag, men nu har jag slagit mig ner ute på en handduk och väntar på solen... Mamma sa att de va sååååååå varmt i solen, så jag gick ut. Men nej. Solen ville visst inte skina för mig idag... Men jag sitter väl här ett tag till... Men ni får la ha en bra dag vänner, så hörs vi!

Pusshej

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards