Stinis

Alla inlägg under augusti 2013

Av Stina Niklason - 13 augusti 2013 10:42

Hej och god morgon på er!

Jag har inga planer alls för dagen tror jag, mer än att gå en sväng med mamma.
Just det! Mamma skulle väl försöka bjuda hit "grannarna" i Nubbebakken (inte ens på samma gata, haha) som har 2 barn, en kille som är lika gammal som mig och en tjej som är ett år ynge. Vet inte än om dom kommer, men det skulle vara riktigt kul om dom gjorde det!

Och till rubriken då...
Jag har aldrig haft ett förhållande, men jag vill såhääääääääär gärna ha ett just nu...
Vill ha någon att hålla i handen, kramas med, prata om allt & ingenting med, filmmysa på freagskvällarna med, ååh det finns ju så sjukt mycket mer som jag vill göra, men jag kan inte räkna upp allt.
Nästan alla mina kompisar har en pojkvän, så kommer jag där bredvid, singel och "deprimerad"...
Jag vill inte vara singel längre. Inte alls faktiskt! Jag skulle typ kunna hugga av min vänstra hand (TYP) för att få någon som älskar mig, och som skulle "stå ut med" att vara tillsammans med mig och som vill göra alla dom ^^ sakerna med mig. Men nej.

Tack och hej

Dock är jag ju tjej, men whatever xD ^^

Av Stina Niklason - 12 augusti 2013 22:19

Utan dig är jag inte hel. Bästavän.

Av Stina Niklason - 12 augusti 2013 11:47

Låter bilderna tala först...

Men nu har jag precis ätit frukost & "skypear" med väldens bästa killkompis (:
Får väl se vad jag gör av dagen. Här regnar det det kanske blir film, jag vet inte... Hoppas att ni i alla fall får en bra dag finaste ni!

Pusshej

Av Stina Niklason - 12 augusti 2013 00:51

Och Go'natt på er, finaste läsare. Om det nu finns några som läser detta...
Jaja, nu ska jag iaf ta och dra mig upp mot sängen och dejta kudden.

Puss&go'natt

-Random bild, men ja... Har man Apple så har man-

Av Stina Niklason - 11 augusti 2013 23:26

Hej! Superdag på Vilvite har stått på schemat idag.

Vilvite är lite som Tomtits har jag hört, om ni vet vad det är (har aldrig på Tomtits så jag vet inte själv men...) Så det var superkul verkligen! Sen när vi kom hem så åt vi bara middag i princip så åkte pappa & jag iväg till Brannstadion (utanför på planerna där) och spelade fotboll ganska länge. Gick förvånansvärt bra faktiskt! Ganska nöjd med "träningen" faktiskt. (OVANLIGT FÖR ATT VARA MIG) Så det var bra...

Nu så har vi precis kollat klart på en film (med Jim Carry med i), syrran, mamma och jag (även pappa en stund i början) Riktigt bra, tyvärr så kommer jag inte ihåg vad den heter *duktig*. Men nu ska jag nog vara lite med mamma innan det blir dags att dejta kudden(sova) igen.

Pusshej

Vill bara avsluta detta inlägg med att säga, att jag saknar min bästavän något så sjukt mycket.
Och vore det inte för henne så skulle jag inte kunna vakna varje morgon och kliva upp ur sängen, och veta att jag kommer ha den bästa personen i världen, som jag älskar av hela mitt hjärta, att sm:sa så fort jag känner att jag behöver. Min andra halva, min mamma, min bästavän, kalla det vad ni vill. Men hon är min. Föralltid&förevigt. Till graven du och jag min finaste du! Jag saknar dig.

Av Stina Niklason - 10 augusti 2013 21:55

Av Stina Niklason - 10 augusti 2013 21:45

Näsan direkt efter att mitt senaste inlägg avslutades och sparades så kom mamma in i mitt rum och sa att vi skulle till slottet här i Bergen. Dock bara på utsidan, men ändå. Riktigt fint var det! Alltså ni förstår inte lyckan i mig när jag äntligen fick känna doften av nyklippt gräs igen! Lycka. Verkligen.

Det kommer en bildbomb i nästa inlägg.

Sen så åkte vi och åt middag på en jättemysig restaurang som låg på en brygga ut mot havet, med kvällssolen. Perfekt. Nu sitter jag åter igen i sängen med min musik och myser för mig själv. Ska väl snart ta och dra mig ner till dom andra TROR jag... Aja, kanske kommer ett till inlägg lite senare, vi får se. Hare fint vänner & okända personer som läser detta.

Pusshej

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards