Stinis

Alla inlägg den 9 september 2013

Av Stina Niklason - 9 september 2013 21:43

Tack för att du finns.
Tack för att du existerar.
Tack för att du gör mina kvällar.
Tack för att du är du.

Jag lovar dig, att du har inte den blekaste aning om hur glad jag är att du finns och hur mycket jag bryr mig om dig! Finaste du, jag tycker jättemycket om dig. #Love

Av Stina Niklason - 9 september 2013 12:44

Den är förmodligen den bästa film en människa någonsin har skapat. Allra bästa Twilight, jag har redan sett alla en gång innan, men nu satte jag på den första igen. Har precis tittat klart på den & den är så sjukt bra! Ni som inte har sett den, GÖR DET! Nu kör jag musik & ska snart äta lunch, pannakaaaaaaaaaa. Da da da daaaa I'm lov'in it!

Av Stina Niklason - 9 september 2013 09:32

Hej på dig bloggisen

Alltså, ni får förlåta mig för att jag inte skrev något mer igår. Men om ni hade sett mig klockan halv tio (på kvällen) efter matchen så skulle ni förstå. Mina ben bar mig knappt, mina tår blödde, jag var genomsvettig & jag var besviken som... Ja ni förstår nog.


Men i alla fall så skulle jag ju ta bussen till fotbollsplanen och möta upp min fina kompis, men jag va ju ungefär så hääääääär duktig på att titta på klockan, så ja... Jag kom en timme för tidigt. (Applådera!!) Men det gjorde inte så mycket för att det var en fotbollsmatch i full gång när jag kom så jag satt och tittade på den. Så småningom så kom mina kompisar. Vi gick och åt pizza på Barillo, myspys. Sen gick vi tillbaka till fotbollsplanerna och tittade på våra killkompisar som spelade match, jag tror den slutade 3-1 eller något sånt till dom, duktiga killar de där!
Efter deras match så gick vi hela tjejgänget och spelade lite fotboll innan det var dags för oss som skulle spela match att gå och byta om till matchställ.
När vi hade bytt om så gick vi tillbaka till fotbollsplanerna (igen, I know) och började värma upp. Konstigt nog så var jag inte ett dugg nervös den här gången, fråga mig inte varför, för det vet jag inte själv... Men det var faktiskt ganska skönt att slippa vara nervös för en gång skull. Men matchen gick ju åt tjotahejti... Jag slet riktigt mycket, men ändå slutade matchen typ (tappade räkningen på deras mål efter att tag) 7-1 till dom. F*n. Och nej, jag kommer inte ihåg vad det andra laget heter. Aah, besviken, med värkande fötter och blodiga tår gick jag till bilen och vi åkte hem. Hemma fick jag lite och äta, sen tog mina krafter slut. Jag låg i soffan ett tag, men sen gick jag och mamma upp och la oss en stund i min säng. Väl uppe i sängen fanns det inga krafter kvar. Med tanke på att vår match började 20.00 och slutade 21.25 så var ju klockan ganska "mycket" när vi kom hem, så det var ju ännu en anledning till att jag var tröt, det var ganska sent. Ja, därför stupade jag i sängen och hade inte en tanke på att blogga.
Så ja, därför bloggade jag ingenting igår när jag kom hem, ni får förlåta mig! Hoppas att ni också har haft en bra gårdag. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra faktiskt. Idag ska jag försöka höra av mig mer, FÖRSÖKA jag lovar.

Pusshej


Här kommer lite random bilder, vi får se om dom kan laddas upp med detta kassa internet, är det 2 bilder har det funkat.

[Bild]

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards