Stinis

Alla inlägg under september 2013

Av Stina Niklason - 10 september 2013 19:49

Hej på er!

Ja, dagen har gått oväntat fort faktiskt, och det gör ju absolut ingenting. Bättre det än en dag som segar sig fram... Norska, so, so igen, lunch, engelska, matte & sist gympa. Ganska okej ändå faktiskt! NU så ska nu få höra! Jag kommer efter skolan och ser att bussen står vid busshållplatsen, en tjej kliver ut och busschauffören öppnar inte främre dörren fast jag står utanför, sen startar han bussen och åker iväg UTAN stackars mig som är riktigt irriterad & viftar med armarna i mina desperata försök att få bussen att stanna igen och släppa på mig. Tror ni det hände? Nej. Och ungefär här börjar allt få utför... Jag får vänta till nästa buss, kliver ur den hemma och inser hur sjukt jäkla mycket mina läroböcker & väskan väger så jag hinner byta axel till väskan och arm till böckerna ungefär 263738262827 gånger innan jag är hemma efter den korta biten från busshållplatsen och dörren hemma. Seeeeeen, kommer jag hem och tvingar mig själv att försöka göra lite läxor. Okej, hur bra får det för en svensk liten tjej att läsa trehundraförtioelva sidor på norska om NO? Inte så superba faktiskt... Men jag tog mig igenom det iallafall med minsta möjliga marginal att inte slita sönder alla böcker och börja gråta, skrika osv. Hade de inte vart för att snapchat existerar i denna värld hade jag fortfarande vart arg, men nu är jag inte det. Eller, inte alls lika mycket iallafall. Tack! Nu lyssnar jag på musik, tänker och bloggar, om ni eventuellt skulle undra över det. Nu har jag inte så mycket mer att säga, så ni får ha de bra tills vi hörs igen!

Pusshej

Av Stina Niklason - 9 september 2013 21:43

Tack för att du finns.
Tack för att du existerar.
Tack för att du gör mina kvällar.
Tack för att du är du.

Jag lovar dig, att du har inte den blekaste aning om hur glad jag är att du finns och hur mycket jag bryr mig om dig! Finaste du, jag tycker jättemycket om dig. #Love

Av Stina Niklason - 9 september 2013 12:44

Den är förmodligen den bästa film en människa någonsin har skapat. Allra bästa Twilight, jag har redan sett alla en gång innan, men nu satte jag på den första igen. Har precis tittat klart på den & den är så sjukt bra! Ni som inte har sett den, GÖR DET! Nu kör jag musik & ska snart äta lunch, pannakaaaaaaaaaa. Da da da daaaa I'm lov'in it!

Av Stina Niklason - 9 september 2013 09:32

Hej på dig bloggisen

Alltså, ni får förlåta mig för att jag inte skrev något mer igår. Men om ni hade sett mig klockan halv tio (på kvällen) efter matchen så skulle ni förstå. Mina ben bar mig knappt, mina tår blödde, jag var genomsvettig & jag var besviken som... Ja ni förstår nog.


Men i alla fall så skulle jag ju ta bussen till fotbollsplanen och möta upp min fina kompis, men jag va ju ungefär så hääääääär duktig på att titta på klockan, så ja... Jag kom en timme för tidigt. (Applådera!!) Men det gjorde inte så mycket för att det var en fotbollsmatch i full gång när jag kom så jag satt och tittade på den. Så småningom så kom mina kompisar. Vi gick och åt pizza på Barillo, myspys. Sen gick vi tillbaka till fotbollsplanerna och tittade på våra killkompisar som spelade match, jag tror den slutade 3-1 eller något sånt till dom, duktiga killar de där!
Efter deras match så gick vi hela tjejgänget och spelade lite fotboll innan det var dags för oss som skulle spela match att gå och byta om till matchställ.
När vi hade bytt om så gick vi tillbaka till fotbollsplanerna (igen, I know) och började värma upp. Konstigt nog så var jag inte ett dugg nervös den här gången, fråga mig inte varför, för det vet jag inte själv... Men det var faktiskt ganska skönt att slippa vara nervös för en gång skull. Men matchen gick ju åt tjotahejti... Jag slet riktigt mycket, men ändå slutade matchen typ (tappade räkningen på deras mål efter att tag) 7-1 till dom. F*n. Och nej, jag kommer inte ihåg vad det andra laget heter. Aah, besviken, med värkande fötter och blodiga tår gick jag till bilen och vi åkte hem. Hemma fick jag lite och äta, sen tog mina krafter slut. Jag låg i soffan ett tag, men sen gick jag och mamma upp och la oss en stund i min säng. Väl uppe i sängen fanns det inga krafter kvar. Med tanke på att vår match började 20.00 och slutade 21.25 så var ju klockan ganska "mycket" när vi kom hem, så det var ju ännu en anledning till att jag var tröt, det var ganska sent. Ja, därför stupade jag i sängen och hade inte en tanke på att blogga.
Så ja, därför bloggade jag ingenting igår när jag kom hem, ni får förlåta mig! Hoppas att ni också har haft en bra gårdag. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra faktiskt. Idag ska jag försöka höra av mig mer, FÖRSÖKA jag lovar.

Pusshej


Här kommer lite random bilder, vi får se om dom kan laddas upp med detta kassa internet, är det 2 bilder har det funkat.

[Bild]

Av Stina Niklason - 8 september 2013 13:16

Hej på er folket!

Ännu en bra dag väntar för lilla mig idag. Vaknade ganska sent idag med, har nyss städat klart rummet och har bestämt med en kompis att vi ska träffas vid tre och äta pizza, kolla på fotbollsmatch och senare SPELA fotbollsmatch med de som är 2 år äldre igen. Ska bli sjukt kul! Världen ler mot mig nu känner jag. Jag gillar't! Har inte så mycket att skriva än, som vanligt så har jag ju inget internet förns när jag kommer hem igen så då kommer det nog ett inlägg om dagen. Jaja, ha det bra vänner så hörs vi!

Pusshej

Av Stina Niklason - 7 september 2013 23:10

Hej på er finaste ni.

Idag så har jag vart ungefär konstant glad (undantag imorse när jag vaknade flera gånger av jvla regnet) Alltså härliga känsla!
Jag blev väckt typ vid elva för att äta frukost. Sen åkte mamma, pappa & jag till Åsane och köpte nya fotbollsskor till mig. Direkt efter det till Sandviken och titta på A-laget (damer) eller... Jag TRODDE att jag bara skulle titta, men när jag kommer dit så får jag vara bolljente (bollkalle) till matchen, alltså ren lycka där. Okej, så långt så har jag ingen som helst aning om att jag snart skulle inse att jag står på samma fotbollsplan som minst 3 av Norges damlandslagsspelare. Jag går bort mot ena målet där jag ska stå för att hämta bollar och när jag går förbi så tycker jag att jag ser målvakten i Norges landslag, men jag suddar snabbt bort tanken och tänker att det måste ha vart någon som bara var väldigt lik och fortsätter att gå. I halvleken så skulle jag upp till mamma & pappa på läktaren, så kommer lagen igen fast påväg till omklädningsrummet och jag ser henne, en TILL landslagsspelare. Fast den här gången var jag säker. Hon spelar i landslaget! Jag kommer upp på läktaren och mamma berättar att det ÄR landslagsmålvakten vilket betyder att jag faktiskt såg RÄTT. Okej, nu vet jag säkert att det är 2 landslagsspelare på planen. Sen kommer pappa & säger att tjejen från Sandviken (som för övrigt heter samma sak som mig) som OCKSÅ spelar i landslaget är där och spelar. TRE landslagsspelare är det nu som snurrar runt i min hjärna. Jag har tagit i bollen som TRE landslagsspelare (som jag bara hade sett på TV innan) har sparkat på. Till min största lycka efter det inser jag att... Jag ska stå kvar vid samma mål, och de som kan iallafall lite om fotboll vet att man byter planhalva efter halvlek nummer 1, & därför kommer landslagsmålvakten att stå i målet rakt framför mig. O..M..G... Var min första tanke. O...M...G... Perfekt. Efter matchen får jag lite saker från huvudsponsoren för matchen & voffla & dricka gratis som tack för att jag ställde upp som bollkalle. Så jag vandrar mot bilen tillsammans med mamma & pappa med voffla i handen och en kropp fylld av ren lycka och en jäkla massa starstruck!
Väl hemma så bytte jag och pappa bara om och åkte iväg till fotbollsplanen för att pröva nya skorna (och självklart för att träna). Vilket gick sjukt jvla bra. Två små killar (många år yngre än mig) satte sig på bänken bredvid planen med sina godispåsar & studerade mig när jag sköt skott på pappa. Ena frågade vilket lag jag spelade i... Ska jag tolka det som om han tyckte att jag vad duktig...? Jag vet inte. Jaja, härliga små okända ungar dedär!
Hem och äta tacos och mysa. Nu sitter jag här i soffan i världens gosigaste tröja och skriver en jäkla lång bibel på min blogg om hur fantastisk min dag har varit. Denna Bibeln har du precis suttit och läst. Jag vill tacka för att du har tagit dig tiden att läsa utan att bli uttråkad och klicka dig bort härifrån. TACK! Om det nu finns någon som har läst hela vill säga... Jaja, hoppas att ni också har haft en lika perfekt dag som jag.

Pusshej finaste ni

#Starstruck #på #hög #nivå
Jag är den lilla pricken bakom målet i orange väst.

Mina nya pärlor. Love ya^^

Av Stina Niklason - 6 september 2013 23:17

Hej snyggingar!

Idag dårå, reeeeeeegn... Bergen standard ;)
Men en riktigt jävla bra dag ändå. Alltså, bättre vänner just nu får man leta efter. Okej lektioner och slutade tidigt. Fotbollsträning i hällregn, men hallå?! Det är fotboll! Man glömmer fort bort att det regnar.

Nyss så gick pappa och jag, med regnkläder, till rimi och köpte godis i något så ofattbart som REGN :D :o så nu sitter jag och moffar godis & myser så här en vanlig kväll efter en ovanligt bra fredag.
Det ska även bli så hääääääääääääääääär skönt att vara ledig på måndag p.g.a valet (politik och grejor) så då blir vi lediga. HÄRLIGT! Jaja, ni får ha en bra kväll & hoppas att ni har haft en lika för jäkla bra fredag som mig.

Pusshej

Just idag är jag f*n HÖST UPP! *BAJSLYCKLIG*

Av Stina Niklason - 6 september 2013 21:11

Jag andas fotboll
Jag äter fotboll
Jag lever fotboll
Ingen kan ta det ifrån mig

#FotbollTillsJagDör #Nummer5

Presentation


Hej och välkommen :)

Jag kommer blogga så mycket jag hinner, kan & vill! Bloggen handlar om mig & mitt liv för det mesta! Kika mig gärna på: klarastestjarnan och säg vad du tycker om bloggen så blir jag glad! Ha en bra dag.
Pusshej

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards